BRA HELG TILLSLUT

I fredags såg det ut som jag hade en mörk möörk helg framför mig. fredagens eftermiddag/ kväll tillbringades i mariefred med familjen genom äta god middag och att titta på så ska det låta och lets dance osv. jag kände mig ganska hängig så var inte sugen på att göra så mycket mer än att vara hemma och mysa med mami och papi. jag somnade i skaplig tid för att jag var trött efter veckans bravader..

lördag morgon, ja vad ska man säga ? vaknade ungefär runt halv sex som jag gjort ALLA dagar sen vi kom hem från thailand, men sånt man får ta när man inte vänt tillbaka dygnet helt. på dagen var vi och handlade lite till eve som fyllt när vi var borta. sen vart det hem igen och gjorde god mat som vi åt framåt sex-tiden. efter en god middag med mycket prat begav jag mig till eskilstuna med tåget halv åtta. åkte hem först och tog det lugnt lite, och fixade mig. sen vid halv tio tog jag bussen hem till louise där också felle var. vi tittade på film, eller a, vi missade hela filmerna men vi gav dom ett försök iaf. felle drog vid typ tolv, så jag och louise fortsatte med att titta på bilderna från sydafrika. sen var det björn gustavsson som gällde hela natten, och många roliga sms och telefonsamtal kom också. så vi somnade väl fram emot klockan 4 kanske.. och sen kom vi på att man skulle dra fram klockan en timma också. kanonbra (Y) ojoj, det var en rolig och intensiv kväll haha.

söndag, vaknade bredvid louise där jag också somnade sent igår natt. vi gick vid ungefär halv tolv och åt en långsam frukost med mycket prat till. sen gick jag ner och bytte om och slängde ihop sakerna jag lagt ifrån mig. sen satt vi oss och tittade på någon film, hmm... 300 tror jagden hette. det var om nått krig iaf, och gud så kul man kan ha åt filmer säger jag bara. halv två åkte jag hem därifrån och begav mig hemåt. när jag kommit hem städade jag lite, sen var det inte lång tid tills jag skulle gå med anna ner till sporthallen och kolla på tuna när dom spelade kvalmatch mot huddinge om en plats i tvåan. vi träffade louise, hanna, hanna och tove där som vi satt och såg på matchen tillsammans med. efter den matchen gick jag hem själv, sen kom anna efter en timme ungefär. vi tog tillfället i akt och beställde hem en varsin kebabtallrik som vi gluffsade i oss ganska enkelt. vi tittade på tv, och idag skrattade vi bara åt allting som visades hahaha.  anna drog vid nio, då kom pappa hit. och nu ligger jag i sängen och är riktigt trött. hade tankar på att sova för länge sen, men jag håller mig vaken ändå.

har tittat igenom bilderna från thailand idag och jag har kommit ram till att jag saknar det till viss del, och vill tillbaka dit, det skulle vara så skönt att åka iväg igen, men om man fick ta med sig sina närmaste så man slipper vara helt off när man kommer hem igen. haha nu är jag för trött så nu vet jag snart inte vad jag skriver.

så jag säger bara sov gott och dröm sött!


HEMRESA IDAG

nu sitter vi och vantar pa att bussen som ska kora oss till flygplatsen ska komma. jag langtar hem, jag saknar alla tjejerna. det ska bli skont att fa komma hem men anda kommer man vilja tillbaka hit. men sa ar det val alltid.
men det som inte kanns skont ar att forsta dagen jag ska till skolan har vi nationella i engelska, kanon (Y)  usch, det vill jag inte gora. men det ar en baggis mot allt annat som ska losas. aja, nu ar det dags att packa ihop det sista. simma lugnt.


INTE ENS DALIGT

sitter pa hotellet i thailand just nu och klockan ar strax efter tolv. skulle bara saga att det ar sjukt skont och att jag  brant mig redan FORSTA dagen. men nu ska jag inte slanga bort min tid har. ha det bra hemmai snoovadret allihopa.


A DAY TO REMEMBER - IF IT MEANS A LOT TO YOU






FEL TIDPUNKT MEN RÄTT PLATS

nu har jag inte skrivit här på hur länge som helst, det beror på att jag haft viktigare saker som behövts göras. det lär inte bli så aktivt nu dom två kommande veckorna heller. för i thailand tänker jag ha semester på riktigt. göra vad jag vill och bara glömma allt hemifrån och försöka ha så roligt jag bara kan. lämnar mobilen hemma så det är dator som gäller där nere. några bilder kommer när vi kommit hem. ha det bra hemma i kylan, haha.
 

kommer sakna er, speciellt dig.



RSS 2.0