once again

jag kan inte förstå vad jag gör fel, men nu var det en gång till och jag gör visst alltid bort mig på ena eller andra viset. men klart man blir orolig, men det uppskattas inte av alla att man bryr sig. får lägga ner det tror jag, keep in touch jag avvaktar, finner annan glädje även om det är svårt.





oväntat eller

tralalalalalalala, folk kan inte bete sig. kul att man får ta del av det varje gång. det var bättre förr, lalala.


long time, no seen

sommaren har knappt börjat och jag har hunnit med en hel del redan. jag har slutat skolan, jobbat, varit på student, umgåtts med mina älskade vänner, badat, solat och mer där till. jag förstår egentligen inte varför man ska planera sina dagar när det finns underbara människor man kan spendera dom med. ska umgås med alexandra i mer än en vecka, och vi har några missions som är ouppklarade som vi verkligen måste utföra. sen är det midsommar också och det kan inte gå fel. om några veckor är det dags för åhus med johanna, och det ska bli så skönt att komma bort. och en sak till jag ska hinna med i sommar är att åka utomlands med mamma och pappa, åka ner till göteborg och träffa min älskade felicia som också kommer till stan så vi kan umgås här hemma för min enkelhet. sen är det bara att försöka ta vara på dagarna och vila upp sig för att komma i form till skolan, i augusti väntar det flera utmaningar och då bland annat drar fotbollsserien igång igen. nu har jag mycket att tänka på och ändå glömt något viktigt, jag ska plugga till körkortet så det inte blir panik för det sen. nu väntar solen med en skvätt kokosolja på mig!


STUDENT!

dagens utseende till världens bästa systers student! kommer bilder från studenten sen!


slutslutslut

imorgon är skolan slut på riktigt för denna gång. det känns sjukt hur fort tiden egentligen har gått, kändes som vi börjat för ett tag sen bara. men att jag gjort rätt val är inget snack om, det är det bästa jag gjort i mitt liv. hur ska man någonsin kunna komma ifrån smidandan, den jäkla sammanhållningen som verkligen finns där som folk bara tror är snack. det kommer aldrig försvinna och det är någonting jag är säker på. jag mår så sjukt bra med människorna där, och måste bara säga att det är någonting speciellt med smid1 som snart blir smid2, nog för att jag tycker om min klass mer, men man känner ändå att alla håller samman på det ena eller andra viset. jag är bara för lycklig att jag gjort ett stort val som blivit så bra. och som jag kommer sakna alla under sommaren, men det är skönt att veta att man alltid kommer hålla ihop, hur länge man än varit ifrån varandra. en underbar känsla.

ni är bäst!


framsteg

återigen finns det misstag som begås men mycket har blivit så oerhört bra på senaste tiden. jag vet inte hur många gånger jag intalat mig själv att försöka skriva färdigt en låt till exempel, men nu är jag på god väg, har en skön melodi och en text som skrivits rakt ifrån hjärtat. så nu har jag gett mig tusan på att den ska bli färdig och bli så bra som möjligt. det är enkelt att skriva när man bara sätter sig ner och tar steget att sluta ögonen och bara låta tankarna flöda genom huvudet. att förmedla känslor och sjunga med känsla är en viktig bit i det hela, och tror jag uppnått det någorlunda än sålänge. nu är det bara att fortsätta. och det är inte speciellt svårt när man håller på med någonting som gör än så lycklig och lugn.


LYCKA

 












otroligt

jag har nu sett prov hur folk verkligen kan förändras över en natt. man tror inte att det är sant, men när verkligheten kommer ikapp är det sorgligt men sant. good work

spikat och klart



så skönt att veta att allting löst sig, nu är det bara lite planering kvar. sjukt kul ska det blir och det är ju inget dåligt med att åka med en underbar vän heller. åhus blir nog bra i år ska vi se, är glad att det äntligen är bokat och klart. GREAT!


RSS 2.0