.









tidsbrist

åter igen har jag inte haft tid att skriva här. i mitt liv finns för mycket saker för att hinna med allt på samma gång. jag försöker så gått det går med allting men har haft det ganska bra på senaste tiden så känner att jag klarat mig utan dator för några dagar. men uppdatering kommer, det är bara en tidsfråga när jag är igång som en besatt igen. ikväll blir det iallafall mys med min cissi som kommer hit. det blir matlagning och troligtvis oth som vanligt. kan vara det bästa som finns att umgås med en så betydelsefull människa en kväll som denna. få råd och få hjälpa till själv, prata problem och prata gamla minnen som väcker så himla mycket känslor.


obesvarade tankar



oändlighet, jag känner att ärlighet rakt igenom gick lite sådär. men nu är det bara en tidsfråga tills lögnerna visar sig, jag står inte ut med denna väntan. nu eller aldrig, det är mitt ultimatum.




.

PUNKT SLUT!


 totalmiss, bra jobbat felicia.



-

varför måste allting vara så komplicerat? allt jag begär är ärlighet och kännedom om framtiden.



tomt



you captivated my soul, now everyday I want you more
How can I deny this feeling I'm feeling inside
no one can never take your place,
can never take your space,
thats a fact I cannot erase



complicated

vem är det jag egentligen försöker lura? att leva ett liv simpelt rakt upp och ner är inte så enkelt som jag har försökt intala mig själv. jag behöver dig mer eller mindre för tillfället, att ständigt må dåligt när man är ifrån varandra känns inte okej, men att all lycka i världen framstår när vi är tillsammans är ännu mindre okej. varför är det så? jag har försökt lova mig själv nu att ALDRIG gråta över en kille igen, men vad är det för skitsnack? allting du säger går rakt in i hjärtat och antingen hugger det hårt eller smeker ömt så den här lyckan verkligen uppnås. du är någonting jag aldrig trott var möjligt, någon som fått mig näst intill återställd efter allt helvete som rört sig u mitt liv dom senaste månaderna.. men du gjorde det, och jag vill inte att det ska sluta!

hur framtiden ser ut kan vi inte förändra, men vi kan ge tiden en chans till förändring. jag verkligen försöker och försöker men jag hittar inga vettiga svar som helt utesluter dig, så jag vet inte vad jag ska tro, jag tror inte du kan försvinna utan att lämna efter dig en tom plats. det är sjuka tankar som rör sig i mitt huvud nu men det är ingenting jag rår för. men vi måste kunna fokusera på oss en kväll eller dag så vi kan komma överrens om en rimlig lösning. men du har gjort en stor förändring på kort tid. sånt borde båda gott men jag har för mycket i huvudet för att kunna säga det utan svårigheter. men jag tycker om dig och det vet du om lille prins.


RSS 2.0