KUNDE INTE VARIT EN SÄMRE TIDPUNKT

skadan unde inte ha kommit på något sämre ställe på året. missar norden för det första, sen nyår med alla vänner, vad hände liksom ? osäkert om det blir mariefred eller eskilstuna nu iallafall, bara att höra av sig.  för övrigt saknar jag faktiskt skolan, eller inte själva skolarbetet och det. men allt folk där. största saknaden är på amanda och anna iallafall. skulle ha följt med upp till sälen, gud så perfekt allting skulle ha varit då. men nu är det bara att vänta, en lång väntan!


BORTA EN PERIOD

som ni säkert redan vet är jag relativt nyopererad och mår inte på topp. så kommer inte orka skriva här någonting på ett bra tag, mår väldigt illa av bara sitta vid datorn i all utsträckning. men god jul!


HÖGA TONER OCH MYS

var igår först och skulle lussa på ölkultur med amanda, för hennes granne jobbade där och hade frågat. klart man ställer upp? inte nog med att det var folk man inte kände där utan dom sjöng ju så höga toner att jag höll på att dö med mitt halsonda och min heshet..  men det gick rätt bra ändå. efter det åkte jag anna och amanda buss till sveaplan tillsammans. sen gick jag hem till madeline och dom till amanda. jag och madeline sjöng singstar med celina och umgicks där hemma ett tag.  efter ett tag kom adam, sedan begav vi hem till mig och tittade på en film och sedan vandrade dom hemåt och jag la mig i soffan och tittade på en till film. säger bara att lördagen var något speciellt!


ALLTSÅ, SÅ BRA HAN ÄR!




så jävla rätt att han vann!

TANKARNA SLÄPPTE LÖS MITT INRE

imorse när jag vaknade kändes det som hela dagen var förstörd, jag hade knappt någon röst att prata med. var hur hes som helst och hade grymt ont i halsen.. men när jag satt i matsalen i skolan och åt frukost och drack mitt tee så kändes det lite bättre. sen när vi sjungit upp lät rösten helt okej även om det skar sig lite här och var, men då var det bara att hålla igen lite. när det var dags för första föreställningen för 5-6 så gick det helt okej och några lärare sa att vi sjöng starkt och att det lät riktigt bra. jag var så nervös att jag skakade, det kan jag inte påstå slutade i andra föreställningen för a-spåret, det var det värsta. men det gäller att tänka framåt och visa vad man går för och inte hålla igen och skämmas. tredje och sista gången gick det också bra. jag påstår verkligen inte att jag är någon artist eller sångare över huvud taget, men jag är glad över alla fina ord jag fått riktade mot mig idag efter det.

snodde bilden från cissis blogg eftersom hon hade kameran framme idag på lucian.


det vart lite stressigt efter skolan också när vi först hade snöbollskrig med jesper och några. men det slutade bra för min del, blev inte nerslängd i snön, men det vart anna. två gånger av stoffe haha, och fullt med snö överallt fick hon jättesynd verkligen, eller? ;) sen ringde min mor och sa att jag kunde komma hem till mariefred om jag ville, så jag och anna åkte hem till mig och var där ett tag, sen tog vi en buss ner på stan och gick till sporthallen ett tag för att uträtta lite. där träffade jag sötisarna louise, fanny, empa, vickan och hanna. det var ett tag sen så det var kul! :)  sen var tåget försenat, men nu ska vi inte prata om tråkiga saker, för den här dagen har gjort mig glad. och imorgon blir det mer glädje anna och amanda, eller vad säger ni ? ;)


OSMART, ELLER VADÅ ?

jag ska liksom sjunga solo imorgon på tre luciaframträdanden i skolan, och jag sitter här ? jättehes och sjukt ont i halsen, kan knappt prata med vanlig röst. det känns ju inte så himla bra om jag ska vara ärlig. men nu måste jag hoppa i säng så det blir någorlunda till imorgon.
godnatt, och detta är ett misstag jag aldrig kommer göra om..


craig david - unbelievable


att det kan vara så enkelt


finns det något pris för lycka?

" ta med knäskydd och skor." 
kanske back on track för sista gången innan operationen ?
sm hela helgen i rimbo, kommer hem söndag. har mobilen med mig.


det är bara att gratulera vafan

haha, grattis om man ens kan säga det? ojojoj.

idag har det varit en lååång dag. först skolan som började bra med luciaträning hela förmiddagen fram till lunch. sedan var det idrott som jag kunde vara med på för en gångs skull. men innan den haha, snöbollskrig vad är det för något ? ;) riktigt kul faktiskt, lite kallt bara men det är sånt man får ta när det är roliga tider.. sedan var det ask med hanna och becca, första tiden var rolig i omklädningsrummet innan vi gick och tränade, för det var så jäkla drygt idag, då menar jag verkligen det hade ingen lust alls!! efter det var det hem som gällde där jag fick slå mig ner i ungefär 5 minuter innan det var dags att laga mat och packa träningsväskan.. mycket värdelöst! sen bar det av till rekarne där det var träning, kan inte säga att det gick dåligt för då ljuger jag, men jag har tappat suget något så grymt hur mycket jag än vill spela så går det inte att hålla kvar allt sug efter det. jag vill bara att det ska bli helg, imorgon blir det mys med anna här hemma, sen lördag söndag är det sm i rimbo som jag åker med på. sen när jag komemr hem på söndag hoppas jag på det bästa, för jag skulle verkligen behöva något ljust i mitt liv just nu. det är verkligen så :(  nu är det sängdags även om jag börjar sent, för behöver verkligen sömnen, är sjukt trött nuförtiden. men puss på att jag sjunger solot på lucia iallafall!  nej nu får det vara nog. godnatt!


for all the times..

ville bara säga att jag blivit lite gladare på sista tiden. eller okej, en vecka eller så. men det känns så grymt mycket lättare med allting om man har någonting positivt i tankarna hela tiden. någonting man har att se fram emot är bara att kämpa för.

sen vill jag säga att det var roligt med anna idag på guifmatchen. även om det vart lite mycket onödigt frågor, men du lär dig snabbare än du tror, jag lovar dig :D

nu är det att stänga av datorn och ställa ner den på golvet och soooova. godnatt


RSS 2.0