nybeställd nr.2


nybeställd nr.1



.

 I MISSSSSSS YOU


future

har sett one tree hill i snart i två hela dagar, jag tror jag själv kommit på vad jag vill göra med mitt liv. alla tankar man får av det har fått mig att tänka till. jag tror åtminstone att jag har svaret på alla mina frågor.

mamma & pappa



jag har inte ord nog att beskriva hur mycket jag saknar er nu när vi inte ses varje dag som vi gjorde förut. jag saknar allt, eran mat, att bara träffas när jag kommer hem sent från träning och ändå få känna kärlek och bara krama om varandra och känna att man är trygg med sin familj. ni ställer verkligen upp till tusen och vill era döttrars bästa med allt ni gör, spelar ingen roll om era aktiviteter blir åtsidosatta huvudsaken är att vi får vara lyckliga. men jag känner detsamma även om man inte visar det, bara att sitta och äta en vanlig middag tillsammans gör att man känner vart man verkligen hör hemma. jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka dom här känslorna på ett annat sätt. när jag sa godnatt till mamma nyss och vi sa att vi älskade varandra och saknade varandra kände jag verkligen vad man har som man inte utnyttjar fullt ut, en familj är något som många inte ens får uppleva. men att ha en familj och inte ta vara på den är bara skit, man ska ge all sin kärlek och den mesta delen av sin tid för att kunna umgås med familjen och finnas i ur och skur. om ni nu läser det här vill jag bara att ni ska veta hur mycket jag uppskattar allt ni gör för mig och jag vill att ni ska veta att ni är det bästa som finns i mitt liv och att jag verkligen älskar er mer än allting annat i denna värld, utan er skulle det inte finnas en chans att jag klarade mig. ni är guld värda och det hoppas jag att ni vet om. det är i eran närhet jag hör hemma och jag värdesätter vartenda lilla steg ni tar, ni är starka och ni har gjort mig till den jag är idag. tack för det. nu finns det inga tårar kvar att gråta, så nu får det vara slut på detta. jag kan inte beskriva min kärlek till er! fan vad ni är bra, lämna mig aldrig ensam kvar!




punkt!

sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.


maybe tomorrow

Wait a minute
Just hear me out
This time I promise, I'll put you first

Turn around now
Your heart can't let you walk away
I'll do what it takes




i got a feeling

jag har en känsla, en känsla som säger åt mig att stanna. men vad vinner jag på det, om man inte försöker och prövar nya vägar hur ska man då utvecklas? jag vill försöka att gå min egen väg och göra det som känns bäst för mig själv och för en gångs skull våga chansa, för hur ska jag klara mig om jag tänker spela på säkra kort livet ut? det håller inte i längden. nu är det ingen stor sak det rör sig om, men om det varit större hur hade då mina tankar sett ut? jag behöver komma till ro i mig själv och verkligen våga ta tag i problem så jag kan fortsätta att gå framåt så jag inte gör just det, stannar. i better be strong, and keep moving on.


i like you you you










hans musik gör mig glad




kanon

denna dag har bjudit på en hel del vill jag lova!
skolan började bra med svenska lektion även om det blev lite tunga uppgifter som ska göras på väldigt kort tid på grund av folk som inte gör vad dom ska på lektionstiden.. men sånt man får ta när man är 30 personer i en klass. resten av dagen flöt på som vanligt förutom i matsalen där jag som vanligt gör bort mig och inte kan bete mig som folk utan äter som en liten gris, men tror verkligen inte att jag är ensam om det hahaha. efter skolan var det raka vägen hem och öppna skolböckerna för att plugga till proven som jag har i veckan. sen fick det lov att bli en powernap innan det var dags att bege sig till munktell för ett coopertest med laget. det gick faktiskt helt okej med tanke på att jag varit sjuk en längre tid och inte kunnat träna max på några veckor.. efter det gick jag och jennifer hem till mig och åt lite. när hon gick till tåget klockan åtta så gick jag in i duschen och stod nog där i 40 minuter, riktigt skönt var det. och nu ligger jag och ser på tv i sängen för att snart bädda ner mig och sova.

det har hänt två läskiga saker idag, först när jag läste horoskopet i tidningen stämde det överrens med hur mitt liv ser ut för tillfället. det är inte varje dag man känner så precis.. sen när jag stod i duschen och var ensam hemma kändes det som att jag hade umgåtts med någon innan som var i lägenheten  men när jag kom ut så var det ingen där, det är konstiga känslor jag har fått för mig på den senaste tiden.. men sånt går över får jag väl hoppas på.  nu är det iallafall dags att bädda ner sig för en skön sömn innan det är daga att vakna till klockan som ringer 07.15 imorgon bitti. peace out


finns inget bättre än du

för att inte nämna att jag och min älskade syster har kommit bättre överrens på sista tiden, det är så skönt att bara kunna vara och prata om allt och ingenting när som helst på dygnet. bara att känna att hon alltid finns i min närhet och verkligen vill att jag ska må bra. det är ömsesidigt, vi stöttar varandra helt enkelt vad det än gäller. alla småtjaffs och arga stunder får man ta med en nypa salt, vi älskar trots allt varandra och behöver varandra för att kunna stå på våra egna ben. två är alltid starkare än en, jag känner verkligen att min syster är den som ska vara där när jag faller och när jag reser mig upp med framgång. du är den som får mig att vilja fortsätta kämpa när allting brister, du förstår dig verkligen på mig och min för det mesta krångliga närvaro. tack för allting älskade älskade syster. du är bäst emelie. jag älskar dig!



det var inte den nyaste bilden, den är från spanien för några år sedan,
men det är vi på bilden och du är det bästa jag har!


long long time

oojojojjjj, det är riktigt dåligt av mig. har inte skrivit här på två veckor men det har sina anledningar till fullo. skolan har rent ut sagt dränkt mig i skolarbete och sen med träning på det och försöka hinna med att umgås med vänner för att slippa att det blir för långt emellan är sjukt stressande.. jag har knappt hunnit ta tag i mig själv och ändå är jag skapligt lugn nu och känner att jag hänger med för tillfället.

allting har gått upp och ner de senaste veckorna men de närmsta dagarna har det inte varit annat än perfekta. jag kan bara uttrycka mig på ett sätt så det blir korrekt, jag lever mitt liv för mig och ägnar inte tid åt onödiga saker utan lägger verkligen krut på det som verkligen betyder någonting. allt oväsentligt har jag lagt på sidan om. jag har börjat insett hur bra jag egentligen har det med underbar familj som jag älskar mer än allt, underbara vänner som ger mig kärlek och att få tillhöra ett lag med en sån sammanhållning som gör att ingenting kan komma emellan är helt perfekt. jag är lyckligt lottad i mina egna ögon.

ni får mig att klara av allt tungt. ni är det jag värdesätter högst i livet. mycket, mycket kärlek till er!


RSS 2.0