tom dice

förövrigt har jag blivit kär i tom dices låt me and my guitar som var belgiens bidrag i eurovision i år..

tell me that i’ve got it wrong
tell me everything will be okay
before i fall
tell me they'll play my songs
tell me they'll sing the words i say
when darkness falls
all of the stars will see
just me and my guitar



ganska sjukt!

jag har insett att det är någonting speciellt med gitarrkillar. det är helt sjukt, jag är så svag för killar med en bra sångröst och en gitarr i famnen. att för bara en kväll få sitta och lyssna till akustisk musik som någon bredvid en spelar är en dröm. man kunde ju önska att det hände oftare..

denna sommaren har jag upplevt mycket underliga saker som nog inte kommer tillbaka, att försöka se förbi saker som gör mig glad är svårt, men ibland måste man ändå försöka. det är en känsla som ofta kommer upp hos mig, att jag också skulle vilja ta min gitarr och sätta mig och spela för människor bara för glädjens skull, för jag vet vilken värme och lycka jag känner inom mig när jag drar mina fingrar mot de kalla strängarna.. men att man bor i sverige förvärrar det hela maximalt.. det finns ingenstans att vända sig med sitt musikintresse i detta land, en fundering är att åka utomlands och testa sin talang. det är en av mina drömmar, att få stå på en scen och sjunga ut mina egna låttexter och låta dom gå in i folks hjärtan så som jag skrivit ner mina känslor i ord för att kunna förmedla dom vidare..

om några år ska jag inte sitta och fundera på vad jag ska göra, utan jag ska ha prövat det jag verkligen vill och utifrån det ta ett stort beslut om vad jag vill syssla med!


blir tokig!

OTUREN VERKAR VILJA BLI MIN BÄSTA VÄN!




mmmums!


dum av dig

har sprungit ända sen barnsben
från allt jag egentligen var
någonstans emellan var jag
sprickor blev hål i fasaden
masaien, betongen, bastarden
utan någon egentlig plan
raserades hela mitt slott

allt jag var kom till ett stopp




världen har tagit vändning

så många tankar, flera tusen tankar. så många möjliga svar på alla invecklade frågor. nya idéer som verkligen kan ge vändning på det hela, det gäller att hitta den mest rimliga lösningen. jag har tankar som bildas till frågor, jag har svar på allt men vet inte vad som ska väljas för att det ska kunna ge en konkret lösning. allting omringar mig men nu har jag satt en kurs rakt för över. nummer ett blir studierna, sen är det handbollens kommande år och fotbollens avslutande på detta år, sen att fokusera på framtiden har ett högt pris. dags att börja fundera på vad man verkligen vill, och jag har en sak som jag inte behöver tynga mig över, bort från denna stad är det minsta problemet. sen om det är inom jobb, studier eller idrott jag flyttar har inte den minsta inverkan just nu! en ny miljö skulle vara skönt, nytt folk att lära känna men ändå veta att dom 5 närmsta alltid finns kvar vad som än händer. förmodligen hitta en kille om några år som inte är ett svin som alla andra jag mött.. det är en chansning som måste göras och jag ska ta steget och inte vara tillbakadragen, utveckling sker inte utan förändring så nu är det två år att bygga på. med start idag!

cause you're the one i couldn't live without


RSS 2.0