JÄTTESANT

jag vill bara berätta att jag har världens bästa tränare!





en tjej som gett himlen sin fina nyans av kärlek




du är saknad men jag vet att du alltid finns vid min sida vart jag än står.
du är den vackraste ängel som någonsin kommer att skådas i denna värld.
jag vet att du har det bra och du finns i mina tankar hela tiden victoria.
JAG ÄLSKAR DIG!



en aktivitet som kräver alla årets nätter

ja, att det kan ta upp så stor del av ett liv är inte klokt. vad jag menar är alla drömmar som snurrar i huvudet natttid, även dagtid men då är det mer likt förväntningar och önskande. vad är egentligen en dröm? det finns teorier som visar att drömmar går i uppfyllelse eftersom det är saker som sker í vårt undermedvetna och sedan en dag bara kan inträffa i det verkliga livet. men stämmer det här eller vad ska man tro på? varför drömmer vi? är det för att övervinna rädsla, nervositet, blygsamhet osv, eller har det ingen funktion?

starten på denna vecka har gått förvånadsvärt bra. började måndagen med sovmorgon till klockan 10, sen var det två lektioner sen åkte jag till sjukhuset för att herr doktor skulle känna på mitt knä, och det blev samma svar som vanligt " det kan vara vad som helst, men ingenting jag kan fastställa nu, hör av dig om det blir värre" det är kul att fått höra ett antal gånger. efter det åkt jag till cissi och umgicks med henne en stund innan min träning, och träningen var grym igår. vi körde 100% men hade ändå sådär riktigt kul som vi kan ha med laget. ni är bäst tjejer!

idag var en vanlig skoldag som ändå gick relativt fort, höjdpunkten var svenskalektionen när vi spelade upp teatern vi fått planera förra veckan. det gick bra, jag spelade en tjej om blev misshandlad och skrek som en tok. men sånt är bara roligt tycker jag. efter skolan gick jag med alexandra, lina och emma till stationen och tog tåget hem klockan tre för en gångs skull eftersom det inte var någon sång. det är någonting jag verkligen saknar, att sjunga seriöst med någon som kan rätta mina fel. 

nu ska jag åka och hämta min syster på hennes träning sen blir det hem igen och mysa med familjen lite.
take care


.

If you’re not the one then why does my soul feel glad today?
If you’re not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call
If you are not mine would I have the strength to stand at all

I never know what the future brings
But I know you are here with me now
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with

-


en gång tillsammans, förevigt förenade.









paus? ja, det skulle sitta fint!

nu är man tillbaka på ruta ett känns det som.. efter en fullspäckad helg med handboll fredag, lördag och söndag känns det skönt att andas ut och kunna fundera på lite annat. men att det kändes konstigt idag är någonting jag inte kan förstå, jag har varit nere i en stor svacka och aldrig riktigt klättrat upp hela vägen någon gång. förmodligen är det värt att pröva, att trilla över kanten är väl inte så farligt? det gäller att våga ta risker här i livet har jag lärt mig. spelar ingen roll om det gäller skola, fritid, familj eller annat utan man måste våga chansa, tro på sig själv helt enkelt. jag behöver komma igång med tänkandet och producera nya mål mentalt som jag ska uppnå utan att ha för stor press på mig själv. jag behöver komma till ro med vad jag verkligen vill och hur jag ska gå till väga för att nå dit, men denna vandring är lång och har pågått ett tag men knappt börjat ändå känns det som.. jag ska iallafall ta tag i mitt och göra det till mitt eget.

sen måste jag bara uttrycka i ord hur väldans ruggigt mycket jag gillar alla smidettor och framförallt min klass. helt sjukt, skulle kunna gå igenom allt med dessa människor. ni värdesätter min vardag, riktigt kanoon!


RSS 2.0