mina drömmar, som bortblåsta ännu en gång?


måste det finnas en förklaring till allt? eller kan man bara göra någonting spontant utan att veta innebörden av det. att försöka dölja en lögn kan vara lätt, men att bygga på den och utveckla det till en STOR obehaglig lögn som man ångrar är desto svårare. hur tar man sig ur något som redan gått för långt? att tänka är en sak men att sedan utföra det är en helt annan sak, det blir mer verkligt på något underligt vis. så snälla, låt mig slippa leva i en stor lögn! var ärliga mot mig och mot alla andra, det känns inte bra att veta hur inburad man är i någon stor kupol som är övergödd med lögner blandat med en väldigt falsk sanning som har blivit vänd och vriden på.

nog om det.. jag måste bara säga att jag saknar sommaren och alla dess händelser. mitt liv förändrades ganska mycket denna sommar. jag fick ett jobb som jag är glad att jag har, jag hittade min nuvarande pojkvän som jag nu varit tillsammans med i snart ett halvt år och jag är verkligen glad att vi träffades. sen alla minnen med familj och vänner, nya som gamla. kontakten togs upp med personer jag aldrig kunnat drömma om att träffa igen, andra gled jag ifrån, sen tillkom det endel nya personer till mitt liv, allt det var inte positivt eftersom det alltid finns en felande länk i allt men den största delen var alldeles perfekt.

och mina framtida drömmar som högt uppsatt chef inom ett stort företag som jag haft sen jag var hur liten som helst har nog blivit bortblåsta, sen fanns det tankar i mitt huvud som sa att jag ville bli proffs i den sport jag ville satsa helhjärtat på. men vadå proffs? hur ska det gå till när det till mesta del är strider mellan klubbar, och nästan ännu värre är ju hur enormt lite pengar kvinnliga handboll respektive fotbollsspelare tjänar i dagens värld, helt sjukt om jag får säga det själv!

nu är det inte bara klagomål som ska framhävas, mitt liv har mycket ljusa sidor också. imorgon ska jag hem till min älskling efter skolan och sen är det idolkväll hemma hos cissi som gäller. något att se fram emot, eftersom det är sovmorgon imorgon, woho!

I figured out what to say to you
sometimes the words 
 come out so wrong, oh yes they do
and I know it's time that you will understand
that what we have is so right this time



för en lång, lång tid.

känner att det är dags att ta upp det här med bloggandet igen. kan vara skönt att bara skriva av sig lite ibland så nu är det på tiden att det sker också.

men nu är det sent och nu ska jag gå och lägga mig med min älskade vän och sova.


RSS 2.0