jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

att komma hem en kväll som denna och lyssna på lars kan vara en av dom skönaste känslorna som finns. dagen har varit energisk minst sagt, många händelser på kort tid och jag har förstått att det finns viktiga saker och mindre viktigare saker att lägga tid och kraft på. men efter allt jobbigt fick jag en grym avslutning på kvällen. spenderade den till största del med solstrålen alexandra, vi har inte setts sen studenten och det är sjukt lång tid sen. jag förstår inte hur tiden bara kan rusa iväg. men det har varit en sjukt bra kväll och jag har fått så mycket mer styrka av vårat samtal och jag känner mig glad och positiv till det mesta efter det. jag måste våga pröva nya vägar när det som finns framför näsan håller på att rasa. det är ingenting som kan gå fel med att ha en framtidsplan, det är hur man bygger upp den som kan vara problemet. men mina tankar pekar mot en ljus framtid och så ska jag fortsätta i den mån det går. att vakna varje morgon och veta att det finns en mål man vill nå där ute är en skön känsla. så ska det fortsätta.

i natt åker min älskade mor till berlin i några dagar och jag ska spendera helgen och början av nästa vecka i eskilstuna med bra sällskap och träning. imorgon är det första träningsmatchen med fotbollen efter uppehållet och det kommer gå galant även om jag är lite ringrostig men det blir nog bra.

nu ska jag säga hejdå till mamma och sen bädda ner mig i sängen för en skön sömn eftersom jag är ledig imorgon. ska bli skönt att kunna sova ut för en gångs skull och inte ha någon tid att passa!

GODNATT!


DOWN DOWN DOWN

nu är jag helt slut, och det är på riktigt. heeeeeeelt slut. träningsverken som satt sig i min kropp är inte måttlig, sen en fotbollsträning på det känns ju sådär galet perfekt. gud vad jag ogillar sport ibland, men skulle aldrig klara mig utan det! sen att det finns en miljon saker man stör sig på är en annan femma, men framförallt en sak jag har svårt att förstå att människor inte kan använda sig av, sanningen. man behöver inte alltid vara den som ska glänsa med en stor lögn och försöka få människor att tro att man är någon man inte är. sen att ge en annan människa falska förhoppningar, vem tror man då att man är? det är helt sjukt och jag orkar inte med det längre. skärpning tack!

fullspäckat program fram tills december i år, med start nästa helg. jag älskar handboll och fotboll, men vad hände med resten?



ÅHUS TIO! en del av resan








så jag älskar dig!









åh herregud!

att man inte är ärlig från början, det måste vara ett skämt när man ska avsluta någonting som knappt påbörjats för att man inte vill bli sårad i slutändan, men det går bra att hitta nytt att fästa sig vid. men lika glad för det, för nu finns det många alternativ och man behöver inte fundera på vad man vill göra utan det är bara att leva livet helt enkelt. jag trivs som det är idag och vill absolut inte ändra på någonting. jag ångrar bara att jag itne åkte till göteborg denna vecka för både den ena och andra anledningen. men nu är det arbete som gäller fram tills vecka 29 som det smäller med min älskade vän. en hel vecka att njuta av allt underbart och samla nya krafter för att orka börja träna både handboll och fotboll igen vecka 30. jag behöver verkligen vila, och nu kör jag på i snabb takt och tar hand om det som behövs tas hand om. sen att önska kan man alltid, men nu hoppas jag bara, jag hoppas att intresset ligger kvar i att träffas. att få känna samma känsla som den dag som var. skönt vore det verkligen!!

och jag saknar smid, så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen! men snart så!


RSS 2.0