fotboll, tralala

jobbade hela dagen igår, sen bar det av ut till sanna för grillning och mys med bra folk. det var kanon!

idag är det iallafall match, och jag har press på mig att göra mål så måste faktiskt försöka stänka in en boll med vänsterdojjan eftersom det blir att spela på vänstern idag. det finns ingenting annat än vinst som gäller, vi kan ju gott och väl vara obesegrade ett tag till tycker jag. nähe samling snart, hoppas på en skön hemresa!


MORS DAG!





imorse när jag vaknat gick jag iallafall raka vägen ner till köket och gjorde frukost till min kära mor som ska uppvaktas lite extra idag. gick ut med det på altanen, hur mysigt som helst tills himlen öppnade sig. menmen, huvudsaken är att hon blev nöjd över vinet hon fick som jag köpte till henne. det känns underbart att ha en mamma som min en som hon borde alla få ha. och till sist vill jag bara säga det att jag älskar dig!


som jag saknar det




samhällskunskap in my ass

jag sitter och skriver samhällskunskap, bläddrar igenom allt och ser att jag lyckats skriva 4 dataskrivna sidor, shit vad jag är bra då, men så kan man inte tänka när man har hälften kvar. åååååååååååååh shit vad jag kommer hinna få tokspel flera gånger om innan det här är klart, jag är nog trög måste jag erkänna. bajsbajsbajs, men imorgon ska det vara inne och då är det bara att sitta idag tills det är klart. men bara man lägger ner lite tid så går det nog fort, får man hoppas.

sen ska jag iallafall ta en paus i mitt pluggande och träffa min älskade alexandra, hon ska följa med mig och köpa nya skor om det nu finns några storlekar som man nu får ta och hoppas. det blir väl mys här hemma ett tag innan jag ska skriva klart det när hon gått, om jag inte är duktig och gör klart det nu. men nu ska jag försöka bli färdig så gått det går. wish me luck!!!


OLD MEMORIES











































ALLLLTSÅ!

jag blir så jävla trött på vissa människor, vart ligger problemet kan man då undra? hos dom eller hos mig? det finns en miljon saker man kan fokusera på hos sig själv, men nej vilken bra idé vi lägger oss i någon annans liv och hoppas att vi kan förstöra lite. alltså vem fan tänker så? finns det ens på världskartan att vilja ha det så? kanske är dags att börja ta vara på vad man själv har och reda upp sitt eget liv INNAN man ens börjar fundera på att lägga sig i andras? usch vad sånt får mig irriterad i onödan, jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig. jag orkar bara inte med allt skitsnack, och det är bara inte sånt som är riktat mot mig, utan sånt man hör i sin vardag. fan, ta och väx upp nu det är verkligen hög tid för det! skärp till er!



future



"Om du inte står för någonting kommer du att falla för vad som helst."

-Malcolm X



finns inget bättre än du



du är det bästa jag har. utan dig skulle jag rent ut sagt inte klara mig. när vi först träffades trodde nog ingen av oss att vi skulle knyta så starka band, men det är jag verkligen glad över. att vi funnits där för varandra är inget snack om, att alltid ha någon som ställer upp vilken tidpunkt det än gäller. allt vi gått igenom tillsammans och alla minnen vi skapat under åren. jag förstår egentligen inte att det är verkligt, men det är det och jag är lycklig tillsammans med dig och det vet du om. vi behöver varandra för att kunna leva upp till våra egna personligheter, du är en stark person som hjälpt mig med otroligt mycket och  jag har gett dig allt du behövt. vi har även haft motgångar och det har alla. men vi har alltid hittat tillbaka till varandra och det betyder bara att det är något unikt vi har. en oskiljaktig vänskap som bara växer för var dag som går. vi finner alltid tid till att ses även om tiden inte finns där egentligen. det är en viktig del i vänskap, att man alltid ställer upp. vi behöver inte ses varje dag för att veta att vi verkligen finns för varandra. från början hittade vi så mycket saker vi inte hade gemensamt men det har visat sig med åren att det finns oerhört mycket som vi verkligen tycker om båda två. och att dag efter dag bara tänka på varandra och allt vi gjort tillsammans är guld värt. när vi umgås behöver vi knappt använda ord utan vi förstår varandra ändå, och att vi ler och skrattar åt sjuka saker hör verkligen till. det är tid som är obetalbar vi har tillsammans. jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig i mitt liv, du har klivit in och tagit upp en stor del av mitt hjärta och det är jag så sjukt glad över. mer får jag inte ut i ord, men du vet att du har en viktig plats i mitt liv och famförallt en plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta.
 jag älskar dig av hela mitt hjärta och återigen, du är det bästa jag har!


rubrik behövs ej

jag har väldigt svårt att förstå hur folk kan förändras på kort tid. men kämpa på, det finns säkert någon som uppskattar det!


i love you you you




när är tid? ge mig tid!


man kan se en förändring, jag kan inte stanna för då blir jag fast föralltid. jag måste ut och söka nya platser och nya människor. det är vad jag behöver, det är vad jag ska. det är bara en fråga om tid, nu är bara frågan hur lång tid ska det ta för mig att inse att det är en viktig punkt livet att ta sig ur? snart är det försent, men man ska aldrig säga aldrig..


fint väder!

vaknar upp och kan inte sova mer för det är solen som skiner igenom gardinerna på rummet. går ner och kan inte undvika att ta en titt på termometern, 19 grader, 19 jävla grader. nu är det på väg åt rätt håll, fortsätt så.

igår fick jag mig en riktig funderare när jag insåg att jag inte behöver oroa mig men sitter och gör det ändå, det kan vara ett sms eller ett kort samtal. men jag vet att du klarar dig och framförallt att jag klarar mig. det ska inte bli för mycket av det goda, för då tappar det smaken.

ikväll är en ny kväll, och den ska förhoppningsvis tillbringas i trevligt sällskap med middag på ming eftersom issa fyller 21 idag. hoppas på en bra kväll, men blir nog ganska lugnt ändå.

imorgon är det dags för handbollsträning med sörmlandslaget tidigt på morgonen, och en timme efter dess slut är det daga att åka till stenkvista för match, och det är ingenting annat än vinst som gäller, absolut ingenting annat. vi känns starka och vi har en riktigt bra trupp. nu kör vi!



sanningen


"Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar."

Arthur Schopenhauer



trötta ögon

nu är det stor tid att sova. jag har haft svårt för det de senaste dagarna eftersom mina tankar har funnits kring viktigare saker. jag försöker så gott det går att se allting från den ljusa sidan men det finns för mycket som skulle kunna vara så mycket bättre just nu. men det gäller att fokusera på rätt saker, fortsätta kämpa helt enkelt!


Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.


 


Cada mundo está en camino

 







.




jag saknar dig faktiskt felicia!


confused

att något så långt bort ändå kan kännas så nära. det är en känsla jag fått på senaste dagar. det var ingenting som bara hände tror jag, jag tror det fanns någon mening i det hela. men jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det visar sig väl hur vi tänker. fast måste medge att allt känns förvirrat. så kan man säga en kväll som denna, tro mig. och att det blev lite tokigt mellan oss ikväll är ingenting som betyder någonting eftersom vi har ganska bra koll på vart vi står. "en i mängden" går inte att prata om i det här läget utan det är speciellt, eller någonting extra iallafall. för glädjen har spridit sig snabbare än någonsin nu dom senaste dagarna. men det är kul att få lite oväxling.




lay me down



I hear you say it's not the same
I'm sorry
It's something I just can't explain
So shut your mouth and hold me close
We both know it's better than being alone
I don't mind killing time as long I can see it in your eyes




RSS 2.0